✉ Υπηρεσία ενημέρωσης μέσω Email...

Ενημέρωση συναγερμού μέσω email.

Η εταιρία μας σας ενημερώνει πως λειτουργεί ανανεωμένη η υπηρεσία ειδοποίησης, των σημάτων του συστήματος συναγερμού σας, μέσω email.
Τώρα υποστηρίζεται και η λήψη σημάτων μέσω PARADOX IP150 και PARADOX PCS250G. Η ειδοποίηση περνάει σε υψηλές ταχύτητες. Μέσος όρος ειδοποίησης μέσω Email 3-6 δευτερόλεπτα από το συμβάν.
Η υπηρεσία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε υφιστάμενους και νέους πελάτες.

Υπηρεσία ενημέρωσης μέσω Email...

 

Ενημέρωση συναγερμού μέσω email.

Η εταιρία μας σας ενημερώνει πως λειτουργεί ανανεωμένη η υπηρεσία ειδοποίησης, των σημάτων του συστήματος συναγερμού σας, μέσω email.

Τώρα υποστηρίζεται και η λήψη σημάτων μέσω PARADOX IP150 και PARADOX PCS250 - PCS250G. Η ειδοποίηση περνάει σε υψηλές ταχύτητες. Μέσος όρος ειδοποίησης μέσω Email 3-6 δευτερόλεπτα από το συμβάν.
Η υπηρεσία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε υφιστάμενους και νέους πελάτες.


Έτσι μαζί με την αποστολή sms, για σήματα προς ειδοποίηση, μπορείτε να λαμβάνετε και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για όλα τα σήματα που αφορούν το σύστημά σας, σε πραγματικό χρόνο.

Περιλαβάνονται όλα τα σήματα που μεταδίδονται από την κεντρική σας μονάδα στον κεντρικό μας σταθμό.

Η υπηρεσία είναι ΔΩΡΕΑΝ για νέους αλλά και για τους παλιούς μας πελάτες.

Ακόμη και αν δεν είστε πελάτης μας, μπορείτε να συνδεθείτε στον σταθμό μας μόνο για αποστολή email χωρίς καμιά οικονομική υποχρέωση ή δέσμευση.

 

Επιπλέον μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ON-LINE πλατφόρμα μας, για να βλέπετε τα σήματά σας ON-LINE 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, με την εγγραφή σας σαν μέλος στον δικτυακό μας τόπο.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103000460 για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις.